Meer dan BoekenVerhalen, gedichten, theaterteksten en liedjes schrijven is leuk en druk, maar ik heb best  nog zin en tijd om heel veel andere dingen te doen. Op deze pagina zie je wat ik doe als ik niet met mijn pen in de kinderboeken zit.


1. Ik schrijf teksten voor audiotours. Tot nu toe heb ik 6 audiotours gemaakt en vind het geweldig leuk om te doen! Het op zoek gaan naar de verhalen, het schrijven van de teksten, het maken van de geluidsopnamen en het monteren van het geluid (met geluidseffecten!) zijn geweldig om te doen. Het is net als een verhaal schrijven, maar nu met geluid in plaats van met letters. Hieronder een voorbeeld van een audiotour die ik gemaakt heb voor verhalen langs de Linie van WO1 in het meest zuidelijk gelegen deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Download de gratis izi-TRAVEL app en luister naar deze en andere audiotours!

2. Daarbij ontwerp ik drukwerk. Het leukst is dat ik bij dit werk kan luisteren naar de radio. Een lekker muziekje erbij of een interessante podcast, maakt me blij!

3. Wat geweldig is om te doen, is het schrijven én schilderen van gevelteksten! Zo heb ik o.a. de gevelgedichtenroute in de historische vesting van Woudrichem opgezet.