Agenda 2021

Je kunt me dit jaar tegenkomen in jouw klas of in de bibliotheek. Ik vertel over mijn werk als schrijver en we spelen daarbij natuurlijk de inmiddels bekende Quizzz met Lizzz!

Daarnaast presenteer en jureer ik voorlees- en poëziewedstrijden:
10 februari: Presentatie voorrondes landelijke voorleeswedstrijd gemeente Altena.
3 februari: Jury voorrondes landelijke voorleeswedstrijd Waalwijk in theater De Leest.
10 maart: Presentatie poëziewedstrijd Baarle-Nassau.
Eerste week november: Lezingen diverse scholen in Oranjestad Aruba.

(alles onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen - zo mogelijk online)


Deze boeken komen eraan in 2021!

Kinderboekenweekgeschenk Aruba

Voor Levendig Uitgever BV ben ik samen met drie andere schrijvers druk met het schrijven van een verhalenbundel. Dit boek wordt het kinderboekenweekgeschenk voor Biblioteca Nacional Aruba.
In november gaan we 10 dagen naar Aruba om zoveel mogelijk kinderen op scholen en in de bibliotheek te bezoeken! Het nieuws is nog zo vers, dat ik nog geen omslag van het boek kan laten zien, want dat is er nog niet. Zodra er meer bekend is, lees en zie je dat natuurlijk hier!


Nieuwe uitgave in de reeks 'Lol in Lezen'

Voor uitgeverij SpecialBoox ben ik bezig aan een nieuw boek in de reeks Lol in Lezen. Het boek komt vlak na de zomer uit en sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2021 'Worden wat je wil!'


Zwemschool Lizzy

Een zwemschool met mijn eigen naam! Dat is niet verzonnen, maar bestaat echt! In Veldhoven. Voor die zwemschool schrijf ik samen met Esther Laarakker het boek 'Emma en haar Zwemvriendjes'. Alle kinderen die op Zwemschool Lizzy zwemles volgen, krijgen dit boek gratis. In het boek is ook ruimte om stickers te plakken van behaalde diploma's en tussentijdse niveau's.

Het boek wordt geillustreerd door Géwout Esselink en uitgegeven door SpecialBoox.


En dan is er nog ons GP ...

Oftewel ... ons Geheime Project. Dat is iets heel bijzonders. Daarom verklap ik er nog niets over. Schrijfster Esther Laarakker en ik werken er hard aan en zelfs als we je iets zouden wíllen verklappen, hebben we daar geen seconde tijd voor. Het boek moet nog geschreven worden, dus we gaan snel aan de slag!